EL PRESIDENT DE LA CAMBRA DE COMERÇ US CONVIDA A LA TAULA RODONA

COM RESOLDRE CONFLICTES SENSE ACUDIR ALS TRIBUNALS MANTENINT LES RELACIONS COMERCIALS: CASOS REALS

Dimecres 29 de març a les 18:00 hores
Centre de Congressos d’Andorra la Vella

PROGRAMA:

 • 18:00 hs – Benvinguda per part del President de la CCIS

 • 18:05 hs – Taula rodona de casos reals

  • Juan Antonio Ruiz García. Advocat col·legiat a Espanya. Treballa a Cuatrecasas des del 2003, on és soci de l’àrea de litigació i arbitratge des de 2011.

  • Natàlia Flores Pujol. Advocada, Sòcia cofundadora i Directora General i d’Organització de GIRA ADR, consultoria especialitzada en la prevenció, gestió i resolució de conflictes empresarials.

  • Mireia Calmell Mas. Responsable de Persones i Organització al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA)

  • Joan Lagen Vidal. Professor mercantil i economista. Auditor de comptes durant 37 anys a KPMG i soci responsable, entre altres, a Nestlé, Cobega, Mediapro i Caprabo.

   Modera: Pilar Escaler Penella, Directora de la Cambra

 • 19:00 hs – Aperitiu

Les places són limitades i cal confirmar assistència omplint el formulari.

AVÍS LEGAL

D’acord amb la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, us informem que les vostres dades estan incorporades al registre de les activitats de tractament “Membres del Ple” titularitat de la Cambra. La finalitat d’aquest, és complir amb les funcions legalment atribuïdes als membres del Ple d’acord amb la Llei de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra. Per al tractament d’aquestes dades s’adoptaran en el seu tractament les mesures tècniques i organitzatives més adequades per garantir-ne la seguretat. Vostè pot exercir els drets d’oposició, accés, rectificació, supressió, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades personals, i d’altres drets reconeguts a la normativa mitjançant la seva sol·licitud escrita al nostre Delegat de Protecció de Dades Personals (dpd@ccis.ad)